Art&Business

Jeg har i 2005/06 taget en etårig Kunst&Erhverv efteruddannelse på CEU i Kolding (Nu ART-innovator, Vejle Handelsskole). Den tager sigte mod, at vi som kunstnere kan udnytte vores evner indenfor erhvervslivet, og det selvfølgelig til gavn for begge parter.

Jeg kan tilbyde:
Visuel formidling af værdier i form af f.eks. udsmykning
Ideudvikling med medarbejdere med konkret fokusområde
Maleworkshops hvor medarbejderne arbejder sammen om at skabe billeder

Infosøjle Rockwool
Vi startede en idéudviklingsproces med en gruppe medarbejdere for at pejle os ind på, hvilke behov vi skulle tage udgangspunkt i på stedet. Det viste sig, at medarbejderne følte behov for en mere samlet og tydelig information internt i virksomheden.

Udstillingsprojekt Stenomuseet
Stenomuseet arrangerede i 2006 en udstilling omhandlende lægen og videnskabsmanden Ole Worm, der levede i 1600-tallet. Mit bidrag til denne udstilling var en kunstnerisk formidling af overtroen i den tid han levede.

Design af emballage Gudenådalens
Jeg har i 2010 designet emballage til Gudenådalens Hundemad. Designet skulle signalere sundhed, kvalitet, have blikfang og skille sig ud, være enkelt med et twist til den feminine side.

Maleworkshop hos Logica
I 2010 udviklede jeg sammen med min kollega Helle Vinter en udsmykning sammensat af malerier, medarbejderne på Logica havde lavet under en maleworkshop.

Anja Christensen - Billedkunstner